• Lease

Info voor werknemers:

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Bovendien is fietsen met een leasefiets nog interessanter geworden door de versimpelde fietsregeling die sinds 2020 van toepassing is.

Hierdoor is een leasefiets veel aantrekkelijker geworden, omdat je voor een vast, laag maandbedrag al op een leasefiets naar je werk gaat. Fluitend, want het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, net zoals de zekerheid van een fietsverzekering. En met de pechhulp kun je altijd weer verder. En het leuke is: zo’n leasefiets mag je ook combineren met een auto van de zaak of met het openbaar vervoer en je mag jouw leasefiets ook voor privé fietsritten gebruiken.

Voor een leasefiets betaal je een vast bijtellingspercentage van 7% voor het privégebruik. Deze methodiek kun je vergelijken met die van de auto van de zaak. Concreet betekent dit dat je al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar je werk fietst.

Is je werkgever nog niet zo ver? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de Leasefiets als private lease met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of neem -> hier <- contact met ons op.

Info voor werkgevers:

Dichtslibbende wegen, schaarste aan goed personeel en vitaliteit van werknemers. Een leasefiets biedt een antwoord op veel van deze uitdagingen. Nederland is fietsland bij uitstek en bovendien woont de helft van de werknemers op fietsafstand van het werk.

Steeds meer werkgevers ontdekken de voordelen van een fiets van de zaak voor werknemers. Door als werkgever een leasefiets beschikbaar te stellen bied je een werknemer de mogelijkheid om vaker op de fiets naar het werk te komen. Dat is beter voor het milieu, goed voor de vitaliteit van werknemer en aantrekkelijk door de nieuwe fiscale fietsregels. En door als werkgever bij te dragen in de leasekosten van een fiets bied je je personeel een interessante arbeidsvoorwaarde!

Met een Leasefiets heb je maximale zekerheid tegen een vast bedrag. Een werknemer bepaalt zelf bij welke fietsdealer en welk type fiets hij aanschaft. De administratieve afhandeling is snel en eenvoudig geregeld. Bovendien heb je met een Leasefiets geen verrassingen achteraf: voor een vast bedrag is het onderhoud, reparatie, verzekering en zelfs pechhulp geregeld.

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of neem -> hier <- contact met ons op. Ook met de administratieve en fiscale afhandeling kunnen we je op weg helpen.