• Over ons

Reijnen Pro Cycling

Welkom in onze veelzijdige winkel! Je kunt bij ons terecht voor zowel aanschaf van een nieuwe fiets als voor onderhoud van alle merken. Met ons team vol enthousiasme en passie voor fietsen helpen we je graag en luisteren we naar je wensen. Met ons brede assortiment en merken helpen we je aan de fiets die je zoekt en die bij je wensen past.

Moderne fietsen, met name E-bikes en sportieve fietsen vragen vaak om specialistische kennis. Ontwikkeling staat nooit stil en er blijven nieuwe aandrijfsystemen, elektronische schakelsystemen en connected functies bij komen. Fietsen is niet alleen ons vak maar ook onze passie. Daarom zijn wij op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden.
Wij proberen en testen alles het liefst zelf uit, als we niet in onze winkel zijn dan zitten we het liefste op de fiets. Of dit nu in het bos op de (E)-mountainbike, gravelbike of op de racefiets is dat maakt ons niet uit. Door de vele uren op de fiets en de nodige ervaring opgedaan in wedstrijden weten wij precies wat je fiets nodig heeft. We adviseren we je vanuit de praktijk, daar heb je wat aan!

Onze winkel bestaat al sinds 1889  en op 13 november 2014 hebben we de titel “Bij koninklijke beschikking hofleverancier” mogen ontvangen, hier zijn we erg trots op.

Centraal gelegen in het centrum van Panningen zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan Markt 37. Bezoek je ons met de auto dan kun je het beste even parkeren aan de achterzijde van onze winkel. Hier ligt onze eigen parkeerplaats (te bereiken via de inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69).

Heb je vragen twijfel dan niet, neem gerust en vrijblijvend >contact<- met ons op.

Onze geschiedenis

 • 2019

  Mijlpaal

  Hier komt tekst over de gebeurtenis

 • 2020

  Mijlpaal

  Hier komt tekst over de gebeurtenis

  2020

 • 2021

  Mijlpaal

  Hier komt tekst over de gebeurtenis

 • 2022

  Mijlpaal

  Hier komt tekst over de gebeurtenis

  2022