• Werkplaats

FIETSONDERHOUD EN REPARATIE
Goed fietsonderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van je fiets. Wij zorgen er voor dat je tweewieler in topconditie blijft, want alleen zo ervaar je hoe leuk fietsen kan zijn. Ons team van gepassioneerde specialisten staat altijd voor je klaar.

ALLE MERKEN EN SOORTEN
Bij ons zijn alle merken en soorten fietsen welkom, dus ook als ze in eerste instantie niet bij ons gekocht zijn.

SPECIALIST EN PASSIE
Moderne fietsen, met name E-bikes en sportieve fietsen vragen vaak om specialistische kennis. Ontwikkeling staat nooit stil en er blijven nieuwe aandrijfsystemen, elektronische schakelsystemen en connected functies bij komen. Fietsen is niet alleen ons vak maar ook onze passie. Daarom zijn wij op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden.
Wij proberen en testen alles het liefst zelf uit, als we niet in onze winkel zijn dan zitten we het liefste op de fiets. Of dit nu in het bos op de mountainbike of gravelbike is of op de racefiets dat maakt ons niet uit. Door de vele uren op de fiets en de nodige ervaring opgedaan in wedstrijden weten wij precies wat je fiets nodig heeft. We adviseren we je vanuit de praktijk, daar heb je wat aan!

PROFESSIONELE TOOLS
Als je een fiets aanschaft wil je er zeker van zijn dat je goed op de fiets zit. Bij ons kun je rekenen op ons specialisme en als aanvulling maken we gebruik van het meetsysteem van Bikefitting.
Bij onderhoud aan je fiets maken we gebruik van het juiste professionele gereedschap om werkzaamheden uit te voeren. Voor E-bikes hebben we geavanceerde test- en meetapparatuur.
Liever zelf aan de slag? We verkopen de tools ook in onze winkel en helpen je graag op weg.

DUIDELIJK EN EERLIJK
Je wil bij een grote reparatie wel weten waar je aan toe bent. Daarom geven we als je dat wil vooraf een indicatie van de kosten. Mochten en onverwacht hoge kosten aan een reparatie zitten nemen we altijd even contact met je op voor we de reparatie uitvoeren.
Als je fiets klaar is krijg je van ons direct een SMS bericht. Wij hoeven je niet te storen en jij weet meteen dat je je fiets weer op kunt halen.

VRAGEN?
Heb je vragen over fietsonderhoud of het uitvoeren van een reparatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze gegevens vind je op de contact pagina.
Zijn we er even niet? Dan zitten we waarschijnlijk op de fiets, even nieuwe bikes testen zodat we je straks alle ins en outs kunnen vertellen. Voor die momenten hebben we onze online planner, daar kun je altijd je fiets inplannen voor reparatie of onderhoud.